live love and laugh

20 saker!

Publicerad 2012-11-30 18:19:46 i Dagbok/Vardag

20 saker du kanske inte visste om mig.
 
1.  Jag är född 1998, är alltså 14 år och går i 8an.
2. Jag kan inte hata mina syskon för de betyder så enormt mycket för mig.
3. Jag älskar choklad, det är bland det bästa som finns. 
4. Jag är bra på att hålla i ordning på mitt rum + dammar varje söndag.
5. Jag slösar för mycket pengar i månaderna. Fast nu går det ju åt till julklapparna. Älskar att köpa julklappar. 
6. Jag älskar vintern, det är den bästa årstiden. Eller sommaren också, de två ligger på samma plats på min lista.
7. När jag blir stor vill jag kanske bli en polis, låter jätte weird eftersom det är jätte långt i från det jag har mina intressen till. Jag älskar ju musik osv .. men tycker att folk visar stor respekt till poliserna, so why not? 
8. One direction är mitt favorit band, kanske inte är världens störta fan det finns ju farligare. Men jag lyssnar på dom hela tiden. Så lite fan är jag ju i alla fall. 
9. Jag har stor respekt till Magnus Uggla, vet dock inte varför. Men har alltid haft respekt för han, brukar inte precis lyssna på han. Fast när jag var runt 4 - 6 år var jag ett jätte stort fan av han och bland annat Lena Philipsson och Carola och lite andra svenska artister och band. 
10. Jag har dålig humor, helt seriöst! Kan skratta ifall någon säger " kylskåp " och där går kanske gränsen. 
11. Jag har 3 favorit låtar nu och det är: luckiest girl - vinsten, a thousand years - christina perri och she's not afraid - one direction. 
12. Jag ska åka till Gotland över nyår och vara där med bästa vännen. 
13. Jag bor i Oskarshamn och kommer från Mönsterås eller Blomstermåla, vet rikgit inte. 
14. När jag var liten trodde jag att när man skulle skicka in en teckning till bolibompa så skulle man trycka in teckningen genom tvns baksida " trög redan som liten "
15. Jag spelar gitarr varje dag, älskar att utvecklas på den delen. Vill dock lära mig att spela piano också. 
16. Innan jag sminkar mig handspritar jag mina händer. Har ingen andledning till det, bara gör det. 
17. När jag kommer hem slänger jag på mig min one piece och myser, ifall jag inte ska göra något annat så klart.
18. Jag är duktig på att försova mig på morgonen, fast har blivit bättre med det. Har inte försovit mig på hela vecka.
19. Jag längtar tills imorgon för då börjar första avsnitten av julkalendern. Dock har jag inte köpt en chokladkalender, men för göra det imorgon. 
20. Jag tyckte det var jobbigt att komma på något, men gjorde det här för eran skull ^^. 

Puuhh, det var verkligen jobbigt att skriva 20 saker om som ni kanke inte visste. Brukar allid köra 10 saker. 
Hoppas ni blev nöjda, hiih. 
- lägg märke till handspriten bakom min högra ( tror jag det blir ) axel. Myspys one piece 
 

shine bright like a diamond

Publicerad 2012-11-30 17:14:38 i Allmänt

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu osv. Tänt ljusen och är peppad på en dryg fredagskväll. Måste plugga till alla de där proven jag inte förstår mig på. Sedan måste jag tänka på slutuppgiften inom teknik, och den är då inte så speicell lätt ifall man frågar mig. Så ja, plugg för min del. Coca cola med tomten på omslaget räddar min kväll. Ifall jag orkar dra jag ut och köper något jag kan äta på. Aja, nu vet ni vad jag göra den här snöiga fredagskväll. Åhh kan det inte komma mer snö så lilla Joline kan får gå ut och leka, det skulle hon och de andra barnen uppskatta, Mer snööö, mindre is. Ha det gött, hej då. ♥

Ta bilden seriös?

Publicerad 2012-11-28 17:03:00 i Allmänt

Shalom. Gjorde mitt so prov idag och det kändes bra när jag la i från det. Nu sitter jag och lyssnar på musik och gör några matte tal eftersom jag är så duktig ^^ . Har inget att säga. Eller jo jag kanske ska få en ny design, fast jag har inte gjort den själv bara så ni vet ^^

Söndag

Publicerad 2012-11-25 14:45:50 i Allmänt

Städat mitt rum. Nu slänger jag på julfilmer och så tänker jag ta det lugnt i några timmar. Sedan drar jag fram so böckerna och läser på. Här får ni en random bild, kram

Nytt

Publicerad 2012-11-25 11:25:16 i Shopping

foundation från åhlens 109 kr, topp från h&m 299 kr, jeans från gina tricot 199 kr. Det fick jag med mig hem från Växsjo igår. Pusshej. 
 

Nov. 24, 2012

Publicerad 2012-11-24 19:13:14 i Allmänt

Kom hm från Växjö fö några timmar sedan. Fick med mig hem lite i alla fall, resten av pengarna får gå till båtbiljett och julklappar. Nu ska jag slänga på bad santa, hallå? Snart jul dags att slänga fram alla julfilmer!

Shopping på g

Publicerad 2012-11-24 08:46:00 i Allmänt

Breaking dawn part 2 på bio igår, fan så bra den var. Nu sitter jag i bilen på väg till Växjö för lite shopping med familj nr 2. Hoppas jag hittar lite julklappar, ses senare fina läsare!

Nytt

Publicerad 2012-11-22 18:32:46 i Dagbok/Vardag

Den här tröjan låg i brevlådan igår. Vet inte varför men får bara en jul känsla ut av den.

Toooorsdag

Publicerad 2012-11-22 17:22:10 i Dagbok/Vardag

Imorgon är det fredag, äntligen! Alltså jag vill att dagarna bara ska flyta på så att det blir jullov snart! I alla fall så gick jag till skolan idag, även mådde jag inte 100 % bra men jag försökte och jag klarade. Nu sitter jag i mitt rum i min sköna säng och spelar på gitarren. Pusshejs!

Onsdag ..

Publicerad 2012-11-21 08:35:38 i Dagbok/Vardag

Hemma från skolan idag. Nu ligger jag o soffan och kollar på Pippi Långstrump med lillasyster som också är sjuk. Hoppas ni andra mår bra, kram!

10 kg extra

Publicerad 2012-11-20 19:16:26 i Dagbok/Vardag

Nu när man drar fram vinterkläderna får man på sig 10 kg extra känns det men vad gör det? Vintern är nog den mysigaste årstiden. Älskar liksom stämningen. Sitter och kollar på massa Christmas pics på weheartit, säger bara omg så fina bilder man kan ta med iphone och systemkamera. Ska snart duscha och efter det blir det eng plugg. PusshejS

Sunday

Publicerad 2012-11-18 19:00:23 i

Myser framför min fake brasa och lyssnar på härlig musik. Är det bara jag som längtar till snön, julafton och nyår?

FAN FAN FAN ...

Publicerad 2012-11-13 19:23:05 i Allmänt

Vill bara lägga mig på golver och gråta och skrika. Har två hotmails, så smart som jag är så glömmer jag alltid bort en utav dom. Jag tänker typ att den är helt ovärd. Men nyss var jag inne och kollade den lite för att rensa, vet ni vad jag har fått för mail då för några veckor sedan? Jo ett mail om att jag har gått vidare för Gol1denticket, alltså ni fattar inte hur mycket jag vill slänga mig på golvet och skrika. Alltså jag kunde fått en till chans för att träffa dom bästa killarna. Alltså ååh, fan alltså! FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!
- ifall jag har små läsare, ursäkta mitt språk men är så jävla arg så att jag kan riva ner hela mitt hus!

torsdag.

Publicerad 2012-11-08 17:59:00 i Dagbok/Vardag

 
Shalom. Sitter och ska börja plugga så passar på att blogga medan jag har datorn på, min dator brukar inte vara på så ofta längre. Endast när jag ska plugga och kolla bloggar, resten gör jag i mobilen. Men i alla fall torsdag idag och dagen har varit ganska så bra rakt ut, skolan gick lite segt kändes som man satt på en lektion i 4 timmar innan man fick gå ut på rast igen. Jaja, har inget att säga. Slänger in en min bild på mig och Oscar, hejdås. 

nails

Publicerad 2012-11-07 19:55:29 i

tisdag

Publicerad 2012-11-06 19:42:32 i Dagbok/Vardag

Gokväll. Sitter i puffen och glor lite på family guy och chillar, ska spela lite med vickan snart och sedan ska jag dra fram läxorna och börja plugga och efter plugget blir det att slå på glee och bara försöka somna in. Måste börja gå och lägga mig tidigare eftersom jag alltid försover mig. Men iallafall så idag har jag inte gjort något speciellt, pluggat lite efter skolan och spelat mycket gitarr. Tycker tiden bara rinner så fort jag kommer hem från skolan. Jaja nog om det, ska spela nu. Hejdå, - ovan ser ni en gammal, ful, konstig bild.

ROCK ME

Publicerad 2012-11-06 17:19:06 i 1D

1 utav one directions låtar av take me home albumet, det finns 2 låtar till som finns ute på youtube. Sök upp själva. Kiss you och they don't know about us. Hejdå 

Ja hej?

Publicerad 2012-11-05 18:57:25 i Allmänt

Bilder från idag. Hinner inte blogga just nu måste plugga och spela lite på gitarren. Ha de bra, hejs

'

Publicerad 2012-11-04 18:55:10 i Allmänt

Nya tag

Publicerad 2012-11-04 18:06:39 i Dagbok/Vardag

shalom. Ligger i soffan och slöar, borde ta tag i och början plugga lite nu också. Var ju duktig och gjorde det i morse, alltså jag har blivit super lat, och det är inte bra. Nu när lovet är över så ska jag ta nya tag, och göra alla läxor innan jag drar ut med vänner, innan jag drar fram gitarren. Hejdå, jätte ointressant inlägg jag vet men a hejdå

SUNDAY

Publicerad 2012-11-04 11:07:30 i Allmänt

Shalom, efter jag bloggade igår kom jag på att det finns en dag idag också haha. Så jag glodde på glee istället för att plugga, så jag pluggar nu. Gött va? Har pluggat i en halvtimme snart och just nu kan jag .. lite i allafall.
Sharå. 

lördagskväll

Publicerad 2012-11-03 22:34:38 i Dagbok/Vardag

Hola amigos. Haft en fett mysig dag idag hela dagen, oj satan vad mycket dag det blev när jag skrev. Okej, nu kan jag berätta jätte kort om min dag eftersom den har varit kort, haha? Mormor och morfar kom och jag fick pengar, varför vet jag inte? Eller jo för jag kanske är bäst? Sedan fikade vi och pratade och pratade hela tiden, aldrig någon tystnad. Jag har spelat lite på gitarren också, lärt mig två nya låtar sedan senast jag uppdaterade om mitt gitarrspelande. Jag skulle ha pluggat idag men det glömde jag bort totalt, så jag får göra det nu så här på kvällen. Låter roligt eller hur? Medan alla andra är ute och har kul på halloween så ska jag sätta mig och plugga. Okej, bäst att jag sätter igång så jag får det gjort någon gång. Pusshejs / nataliee 
paniken som uppstår när man har 1% kvar och man inte ens är halv vägs hemma, jag som inte kan gå någonstans utan med musiken .. känner mig då forever alone. 

bags

Publicerad 2012-11-03 14:02:50 i Allmänt

Vill ha väskan till höger! :)

One direction

Publicerad 2012-11-03 10:12:31 i 1D

Alla slår på TV4 nu, one direction på tv!

X factor

Publicerad 2012-11-02 21:15:14 i 1D

Var det bara jag som drog upp högsta volymen och sjöng/skrek till one direction? Omg så jävla bra!

Bak

Publicerad 2012-11-02 18:35:05 i 1D

nu har 1D killarna fixat gott till kvällen.

lwwy

Publicerad 2012-11-02 10:03:28 i 1D

Missa inte

Publicerad 2012-11-02 08:25:55 i 1D

missa inte x factor ikväll!

talar ut om fotografering

Publicerad 2012-11-01 22:17:36 i Dagbok/Vardag

Godkväll läsare. Ligger i sängen och ska dra på en film tänkte jag. Idag har jag varit med mamma på jobbet faktiskt, och gjorde lite sällskap där. Vi gick till stan och där köpte jag som sagt till behövande saker som en tröja och ett par mjukisbyxor, rätt nice. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag, imorgon däremot jag bestämde ju idag att jag skulle ha stanna hemma dag och bara plugga men det ska jag ha på fredagen, iallafall måste jag plugga i några timmar. Men imorgon ska jag också fotografera lite små barn, härligt jobb va? Ganska chill, fast tro mig det är svårt att få dom att sitta stilla men det krävs verkligen tålamod och jag tror faktiskt att jag har det. Medan vi pratar om fotografi, ni som känner mig vet att jag alltid gillat att fota så har ju en systemkamera och lite grejer som stativ, någon rund cirkel som hjälper att få någonting haha. osv. Och det är så att jag totalt lagt det åt sidan, jag håller mest på med musiken och så för jag tycker det är 100 gånger så roligare en att fotografera. Men när jag får frågan om att jag ska foto något eller någon så gör jag det såklart, men går liksom inte in för det länge. Det här blev ett super långt inlägg, hoppas ni inte somnade någonstans på vägen som t.ex när jag babblade om plugga , det är typ där jag brukar somna när man drar upp skolämnen. Iallafall ska slå på en film nu, pusshejs 

baby doll

Publicerad 2012-11-01 20:08:13 i Allmänt

åhå, fetto som jag väntar inte på min pizza .

shopping

Publicerad 2012-11-01 16:33:29 i Shopping

Var på stan och köpte lite behövande saker, mjukisbyxer och en tröja.

Om

Min profilbild

natalie

- natalie - 14 år - oskarshamn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela